30 dagers åpent kjøp!

30 dager bytterett!

Personvern og datasikkerhet

Personvern og datasikkerhet

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS ROUNDNET.NO

Roundnet.no er opptatt av å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder og håndterer alle personopplysninger på en sikker og kryptert måte. Vi selger, videreformidler eller bytter ikke personopplysninger til tredjepart.

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på kundeservice via epost til kundeservice@roundnet.no.

HVORFOR OG HVA SLAGS PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Gjennomføre kjøp på roundnet.no. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

 

Sende person-tilpassede tilbud, markedsføring og annonsering på SMS, epost, internett og sosiale medier. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato, adferdsdata fra roundnet.no, tidligere kjøpshistorikk hos Roundnet. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke. 

Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden med spørsmålene.

Sikre gode kundeopplevelser på roundnet.no ved bruk av informasjonskapsler (cookies) og Shopify analyseverktøy. Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her Behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å tilpasse og utvikle roundnet.no.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Vi gir ikke personopplysningene dine videre andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

Når du har samtykket til å motta persontilpassede tilbud og markedsføring fra roundnet.no på SMS, epost, internett og sosiale medier, vil roundnet.no utlevere personopplysninger som blir behandlet til dette formålet til andre selskaper. Roundnet.no bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med databehandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

Revide AS. Personopplysninger (Navn, adresse, telefonnummer, e-post, fødselsdato) – benyttes for å spore og vedlikeholde dine opplysninger på tvers av Roundnet.no's plattformer.

 

Google Analytics benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer fra.

 

LAGRINGSTID

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som er vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler i forbindelse med salg eller kjøpsavtale du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Roundnets oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt, som for eksempel plikt til å føre regnskap eller plikt for forhandlere til å føre fortegnelser etter våpenforskriften.

DINE RETTIGHETER NÅR VI BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER OM DEG

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på kundeservice via epost til kundeservice@roundnet.no.

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

KLAGER

Du har ingen plikt til å gi Roundnet.no dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Roundnet.no som beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Utsolgt
Regular price 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Regular price
Unit price
per 
Den perfekte sommeraktiviteten! Settet inneholder alt du trenger for å spille Spikeball. Spill på gresset, stranda eller innendørs. Dette er Standard-varianten og passer for de aller fleste.   Spil...
Utsolgt
Regular price 1.595,00 kr
Salgspris 1.595,00 kr
Regular price
Unit price
per 
Gå Pro! Dette er det offisielle turneringssettet til Spikeball Roundnet Association. Et sterkere rammedesign holder settet stabilt og nettet på plass i selv de tøffeste kampene. Et nytt materiale o...
Regular price 299,00 kr
Salgspris 299,00 kr
Regular price
Unit price
per 
Endelig får du kjøpt Spikeball t-skjorter, slik at du kan kle deg for en varm og deilig sommerdag!
Velg variant
Regular price 249,00 kr
Salgspris 249,00 kr
Regular price
Unit price
per 
Nå kan du slippe å få sola i øynene mens du spiller Spikeball. Sjekk ut vår nye Spikeball caps!
Regular price 499,00 kr
Salgspris 499,00 kr
Regular price
Unit price
per 
Den deilige Spikeball genseren kan du endelig kjøpe i Norge! Vis frem hvem du er, og sporten du elsker med Spikeball hettegenseren i Svart, Navy eller Hvit.
Velg variant